Τρίτη 5 Απριλίου 2011

12 Μαρτίου - 5 Απριλίου

ξύπνημα νωρις το πρωί, ποδήλατο μέχρι τη σχολή, όρεξη για μαθημα(μας πηραν και τα χρόνια)... Πολύ μακριά από αυτό που ειχες συνηθίσει να είσαι εδώ και πολλά χρόνια! Τι στο διαολο συμβαίνει; Όχι οτι χαλέσαι, αλλά να ...είναι σαν να γερνάς κι ας σε βλέπουν οι περισσοτεροι παιδί ακομα, κι ας σου λένε πως εσύ έχεις ενεργεια και πως μπορεις να κάνεις τόόόόσα πραγματα (ξερετε καλα ποιοι είστε εσείς που τα λέτε και πως σας πιστεύω). Φίλοι σου εχουν φτασει να ειναι και 6 χρονια μικρότεροι (αν αυτο συμπίπτει με το 1/4 της τωρινης σου ηλικίας , ναι είναι λιγο περίεργο). Και να που μία μέρα ακούς κάτι που δεν το περιμένεις (λογω ωρας,καιρού,κατάστασης μεταξύ των συνομιλιτών?!?!)"πλέον γνωριζω στην πλειοψηφία μικρότερους από εμένα ανθρώπους"(ηταν το νοημα, η φραση διεφερε λίγο) , και ακούστηκε με καποιο παράπονο... Συντονισμος! Ή αλλιως, συγχρονισμός, όπως θες πες το! ετσι νιώθω κι εγώ, αν και πάλι εγώ ημουν ο μεγαλυτερος τη στιγμη εκεινη, αλλα μονο ηλικιακά θαρρώ, μάλλον... Αλλά με πέτυχες διάνα, κι έχουν καιρό να το κάνουν χωρίς να με 3ερουν!
Και κάπως έτσι εκλεισε το πρώτο 8ωρο μιας παραδόξος οχι σάπιας κυριακής,μιας κυριακής γεννεθλίων σου.

το παραπάνω post, άρχισε να γράφεται άλλη στιγμη από εκείνη που ολοκληρώθηκε και πολλά πράγματα άλλαξαν στην πορεία της δομής του (αν έχει καμία)

3 σχόλια:

  1. Να συνεχίσεις να κάνεις παρέα με νιάτα για να πάρεις λίγη απ'τη λάμψη τους:P
    Θα ξανανιώσεις λέμεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε...λοιπον ακου να δεις, αμα σκεφτεσαι ετσι, δεν θα φτασεις ποτε στα 125...Ειπαμε 'η δεν ειπαμε να ζησουμε μεχρι τοτε??Μη μου τα γυριζεις τωρα.
    Στο βιβλιο που μου εδωσε η Αγγελα, το λεει ξεκαθαρα: ο μονος τροπος για να ζησεις την αιωνια νεοτητα ειναι -εκτος απο την καλη ζωη και το συνεχες σεξ- να σκεφτεσαι οτι θα ζησεις αιωνες και οτι δεν θα γερασεις ποτε.

    Δεν θα γερασουμε ποτε, κουφαλες.- (τελεια και παυλα)


    @Γκανταλφ:Τι εγινε γερο-ξεκουτη?Βρηκαμε ιντερνετ και μοιραζουμε κομεντς δεξια κι αριστερα??Πισω στο κιουπι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή